ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟY ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

Η θέση μας να επιβάλλουμε τη νομιμότητα στο παζάρι του Πειραιά και να χτυπήσουμε το παραεμπόριο σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα της πολιτείας είναι αμετακίνητη.
Αυτό τόνισε, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, μετά από σύσκεψη που είχε με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Αναστάσιο Κάρλε, της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργο Δαβάκη και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Στέλιο Διαμαντίδη.
Από αυτή τη Κυριακή στόχος μας είναι να μην υπάρχει ούτε ένας παράνομος στο κυριακάτικο παζάρι. Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στους παράνομους.
Μέσα σε ένα μήνα και με πνεύμα σύνθεσης, συναίνεσης, καλόπιστου διαλόγου και διαπαραταξιακά θα συζητήσουμε με όλους τους εμπλεκόμενους. Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, θα καθορίσουμε τους όρους και τα κριτήρια για την έκδοση νέων αδειών, με όρους απόλυτης διαφάνειας και με κριτήριο τόσο την εντοπιότητα όσο και την ανάγκη να στηριχθούν οι άνθρωποι που πλήττονται, από την μεγάλη κρίση του εμπορικού κόσμου της πόλης.
Και φυσικά με σεβασμό σε όσους έχουν πάρει άδεια με νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: