ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς με αφορμή την σημερινή παρουσίαση της επικαιροποιημένης πρότασης της Ν.Δ. για την επανεκκίνηση της οικονομίας από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Σαμαρά, δηλώνει τα εξής:

Η επικαιροποίηση της οικονομίας, βάσει των εξαγγελιών του κ. Α. Σαμαρά, σαφέστατα αποτελεί μια ρεαλιστική πρόταση, που αγγίζει σε μεγάλο βαθμό τα αιτήματα του εμπορικού κόσμου του Πειραιά, τα οποία προσεγγίστηκαν με πραγματικό και σύγχρονο τρόπο.


Το βέβαιο είναι, ότι οι βασικοί άξονες του προγράμματος που συνδέονται με τα θέματα εμπορίου και αφορούν στην στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στην αναθέρμανση της αγοράς, θα πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα , δίνοντας επίσης έμφαση στην άμεση περικοπή δαπανών και συμμαζέματος του Δημοσίου.

Θεωρούμε, ότι στην παρούσα περίοδο οι εκλογές δεν βοηθούν κανένα και ότι είναι αναγκαίο οι οικονομικές προτάσεις να μελετηθούν και να αξιολογηθούν προσεκτικά από τους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες, ιδιαίτερα μετά την αποτυχία του Μνημονίου Ι, δίνοντας ελπίδα στον ελληνικό λαό.

Οι έμποροι του Πειραιά δηλώνουμε, ότι έχουμε «βάλει πλάτη» εδώ και ενάμισι χρόνο και έχουμε αποδείξει επανειλημμένα, ότι και θυσίες ξέρουμε να κάνουμε και επιθυμούμε να βγούμε από την κρίση μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία, με δουλειά και ξεκάθαρες απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: