ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολυήμερες εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (ΚΑΠΗ), κ. Μελίνας Φύκια με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της τρίτης ηλικίας.Τα μέλη των ΚΑΠΗ συμμετείχαν ενεργά σε δρώμενα, σκετς, χορωδίες, αφηγήσεις σε προσωπικά τους βιώματα, στέλνοντας νότες ανθρωπιάς και αγάπης σε δύσκολους καιρούς.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος, μιλώντας μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Η φροντίδα της τρίτης ηλικίας και η αναβάθμιση του θεσμού των ΚΑΠΗ είναι μία από βασικές προτεραιότητες μας.
Τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά θέλουμε να παραμείνετε πρωταγωνιστές στη ζωή.
Η πόλη μας ο Πειραιάς πρωταγωνιστεί στην ανθρωπιά.
Μια ζεστή αγκαλιά σε όλους εσάς, στη γενιά της μεγάλης προσφοράς, στη γενιά των θυσιών και των στερήσεων. Σας χρωστάμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας.
Κάποιοι τα έβαλαν με τα ΚΑΠΗ. Εμείς εδώ στο Δήμο Πειραιά δεν πρόκειται να περικόψουμε τίποτα. Σας δίνουμε από το υστέρημά μας και από το πλεόνασμα της ψυχής μας. Σας κοιτώ στα μάτια και αντλώ δύναμη.»
Η Αντιδήμαρχος των ΚΑΠΗ κ. Μελίνα Φύκια, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Θέλω και από την πλευρά μου να συγχαρώ τα μέλη μας στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης για την μεγάλη συμμετοχή στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν. Για την ενεργή συμμετοχή τους, για την ζωντάνια τους, για το κέφι τους και για τα μηνύματα αισιοδοξίας που στέλνουν σε πραγματικά δύσκολους καιρούς.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας για τα πλούσια εδέσματα που προσφέρθηκαν στις εκδηλώσεις μας και που δεν επιβάρυναν οικονομικά τους δημότες μας. Για μας κάθε ημέρα είναι ημέρα γιορτής και αγάπης για την τρίτη ηλικία. Αυτό το δείχνουμε με το έμπρακτο ενδιαφέρον μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: