Η Βασιλόπιτα της Δημτο Κέντρου Πειραιά

Ο Πρόεδρος Γιώργος Κρητικός και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του Κέντρου Πόλης Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησαν την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία της Δημ.Τ.Ο., την κοπή της Βασιλόπιτας. Δεκάδες μέλη της τοπικής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσήλθαν στο ζεστό χώρο της δημ.τ.ο. προκειμένου να παρευρεθούν στην κοπή της Βασιλόπιτας, να ανταλλάξουν μεταξύ τους ευχές για τη νέα χρονιά, αλλά και να συζητήσουν για την πολιτική κατάσταση της χώρας μας. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Πρόδρομος του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου. Ευχαριστούμε θερμά τον Βουλευτή Α΄ Πειραιά & Νήσων κ. Κώστα Κατσαφάδο, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην τοπική μας και η Βασιλόπιτα ήταν ευγενική προσφορά του.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Βουλευτής Α’ Πειραιά & Νήσων  & Γραμματέας της Βουλής Κώστας Κατσαφάδος, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Πειραιά Αναστάσιος Κάρλες, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Ξυπολιάς, ο τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουβάτσος, ο Πολιτευτής Α Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, οι αντιδήμαρχοι Μπάμπης Τουμπέκης, Γιώργος Βοϊδονικόλας, Πάνος Ρέππας και Μελίνα Φύκια. 
Επίσης παρευρέθησαν, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Α΄Πειραιά & Νήσων Κυριάκος Καλογεράκος, ο Τομεάρχης Α’ & Β’ Πειραιά Ν.Δ. Κώστας Κλωκοτάρας, η υπεύθυνη γυναικών ΝΟΔΕ Ρίτα Δερβένη, το μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ Λίτσα Πετράκου-Αγαλοπούλου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πειραιά Χρήστος Καμπούρης. Ο τέως Αντιδήμαρχος Πειραιά & δημοτικός σύμβουλος Ρέντη-Νίκαιας, ο ιατρός Ηλίας Μάκρας, ο τέως Αντιδήμαρχος Γιάννης Σπυράκης. 
Οι Πρόεδροι & εκπρόσωποι των τοπικών της Ν.Δ. Πειραιά, καλλίπολης Γρηγόρης Μπαρμπαγιάννης, Αγ. Νικολάου Κοσμάς Πετράκος, Αγ. Σοφίας Θοδωρής Σκορδίλης, Ταμπουρίων κ. Τσιρώνης, Αγ. Διονυσίου Αλέκος Σαγάνης, Παλαιάς Κοκκινιάς Σταύρος Λουκίσσας.   
   Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση επίσης, Πέτρος Αρβανίτης, Νίκος Ζαχαρόπουλος, Άγγελος Τούντας, Νίκος Λακαφώσης, Κανέλος Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Γερωνυμάκης, Αντώνης Ροβάτσος, Λευτέρης Ναστούλης και Ανθή Αντάσουρα- Κοκκίνου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: