Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Μπύρας στο ΣΕΦ


Ξεκίνησε χθες η μεγάλη πολυεθνική συνάντηση χορού και μουσικής, που διoργανώνει ο Κώστας Τσάμης υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, στα πλαίσια της Γιορτής Μπύρας. Το Φεστιβάλ Μπύρας πραγματοποιείται στην ταράτσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, (ΣΕΦ) από 29 Αυγούστου 2013 μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη 2013.
Σε καθημερινή βάση, δεκάδες συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα, με μουσική και χορούς από όλον τον κόσμο. Οι εκατοντάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ Μπύρας θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα περίπτερα των χωρών , που θα συμμετάσχουν και να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά είδη λαϊκής τέχνης ενώ παράλληλα θα απολαύσουν παραδοσιακά εδέσματα από την Κούβα, τη Μαλαισία, τη Χιλή, το Περού την Αφρική τη Συρία, τον Αγ. Δομίνικο τη Βολιβία, την Ρωσία την Αρμενία, το Μεξικό, την Σερβία, την Αλβανία, την Βουλγαρία, την Ρουμανία και άλλες...
Παράλληλα, ταλαντούχοι χορευτές, μουσικοί και τραγουδιστές με τις υπέροχες παραδοσιακές στολές τους, θα δώσουν δυναμικά το παρών και θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που θα σεργιανίσει τους παρευρισκόμενους στα ήθη και στα έθιμα του τόπου τους. Να τονιστεί ιδιαίτερα ότι δεκάδες αστέρες του λαϊκου και μοντέρνου Ελληνικού και ξένου Τραγουδιού θα πρωταγωνιστούν καθημερινά και θα λαμπρύνουν τη μεγάλη μας γιορτή και φέτος. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο του Φεστιβάλ Μπύρας, θα λειτουργεί περίπτερο του Ομίλου UNESCO Πειραιά στο οποίο θα υπάρχει έντυπο υλικό, που θα ενημερώνει ενδελεχώς τους επισκέπτες για τις πολλές και σημαντικές δραστηριότητες του Ομίλου. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσουμε φέτος στην συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την φτώχεια. Τόνισε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: