Επίσκεψη Αγάπης στο γηροκομείο «Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και o Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) κ. Νικόλαος Σταυριανέας, επισκέφθηκαν σήμερα τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων γυναικών  «Ο Λυτρωτής», στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.
Ο Δήμαρχος Πειραιά και ο Αντιπρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. έγιναν δεκτοί από τον Σιναίτη Αρχιμανδρίτη Συμεών Παπαδόπουλο, Πρόεδρο του Γηροκομείου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Πρωτοπρεσβύτερους: π. Ορέστη Μουμτζή και π. Μιλτιάδη Ζέρβα, καθώς και τον κ Παναγιώτη Μαυροσκότη, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τις προσπάθειες που καταβάλλονται καθημερινά, σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήλωσε :
«Εδώ βρίσκουν ανακούφιση, αγάπη και φροντίδα, άποροι και ανήμποροι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας. Οι χρηματοδότες είναι απλοί και φτωχοί άνθρωποι και αυτό είναι το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής.  Στον Πειραιά, στην πόλη της καρδιάς μας, δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει κανένας συμπολίτης μας, χωρίς ένα πιάτο φαγητό, χωρίς ένα κρεβάτι να κοιμηθεί, χωρίς γιατρό και φάρμακα. Με κάθε τρόπο θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε το έργο σας. Εύχομαι η Γέννηση του Χριστού να είναι δύναμη αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης για όλους μας.»
Ο κ. Μιχαλολιάκος και ο κ. Σταυριανέας, προσέφεραν είδη ιματισμού και τρόφιμα στο Γηροκομείο και συνεχάρησαν τη Διευθύντρια και το προσωπικό για το έργο και τη φροντίδα που προσφέρουν στις 29 ηλικιωμένες φιλοξενούμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: