ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΜΦΙΑΛΗΣ


Συζητήθηκε στη Βουλή, με πρωτοβουλία του Βουλευτή της ΝΔ, στην Β’ Πειραιά, κ. Νεράντζη, η λειτουργία του Μικροβιολογικού ιατρείου του ΙΚΑ Αμφιάλης.
Κατά την συζήτηση, ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Κουτρουμάνης παραδέχθηκε το πρόβλημα, τονίζοντας ότι «… Συμφωνώ – είναι σε γνώση μας – ότι στα ιατρεία της Αμφιάλης υπάρχουν δύο ιατροί μικροβιολόγοι και σε ό,τι αφορά τους βοηθούς ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων στο συγκεκριμένο ΙΚΑ, υπάρχει ένας βοηθός……. Κατανοώ την ευαισθησία σας…»
Ανταπαντώντας ο κ. Νεράντζης παρατήρησε, ότι «……..Δεν δίνουν ραντεβού. Δεν δίνουν απαντήσεις. Ένας ολόκληρος λαός, που σας βεβαιώνω ότι δεν είναι δεύτερης κατηγορίας –αντιθέτως μάλιστα– δεν μπορεί στη στοιχειώδη αυτή ανάγκη να βρει μια ανταπόκριση….. ώσπου να περιμένουμε αυτά τα μεγαλεπήβολα, που πολύ καλά κάνετε και τα δρομολογείτε ….. να φροντίσετε για τα απλά, τα πρακτικά, αυτά που βολεύουν και βολεύονται πιο γρήγορα. Κάντε μία απόσπαση από κάποιο γειτονικό Κέντρο. Αντί να έχουν επτά και έξι και πέντε –που χρειάζεται να τους έχουν– ας έχουν προσωρινά, μέχρι να τελεσφορήσουν τα μέτρα σας, έξι και να πάει ένας εκεί…. ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: