Τη Δευτέρα η Βασιλόπιτα της Unesco Πειραιά

Ο Όμιλος Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και ώρα 7μμ. στο Δημαρχείο Νίκαιας στην αίθουσα εκδηλώσεων (Π. Τσαλδάρη 10).
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το μουσικό καλωσόρισμα από την Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας– Αγίου Ιωάννη Ρέντη υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου Αθανάσιου Μιχαλόπουλου και την συνοδεία του Μενέλαου Τσικλίδη ενώ θα ακολουθήσει η παρουσίαση του Χορευτικού Ομίλου “Ειρήνη” Νέου Ηρακλείου Αττικής, του Χορευτικού Ομίλου κρητικών χορών των Δικταίων Καστρινών – ΕΛ.ΠΑ.ΧΟ – Χοροδιδάσκαλος κ. Γ. Φραγκάκης καθώς και της χορευτικής ομάδας από την Ρουμανία “Brauletsoul”. Επίσης ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων της UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης θα τιμήσει τους μεγάλους Έλληνες και συγκεκριμένα την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και  Πρόεδρο του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τον Καθηγητή Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών κ. Εμμανουήλ Μικρογιαννάκη καθώς και τον Πρόεδρο του Ελληνικού τμήματος του ICOMOS κ. Αθανάσιο Νακάση για την προσφορά τους στον πολιτισμό και την εκπαίδευση.
Τέλος, θα ακολουθήσει δεξίωση με πλούσιες παραδοσιακές γεύσεις.
Είσοδος ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: