Αργοσαρωνικός: Η κρίση γεννά ευκαιρίες

Σε άρθρο του ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ, Επικεφαλής του Συνδυασμού «Υπερνομαρχία Δράσης» Αθήνας – Πειραιά, γράφει για τον Αργασαρωικό, μεταξύ άλλων: «Η οικονομική κρίση που βιώνουν η χώρα μας, η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος, ήδη αφήνει τα σημάδια της και στον χάρτη της τουριστικής κίνησης, με αποτέλεσμα, σε περιοχές σαν εκείνη του Αργοσαρωνικού που η Οικονομία τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Τουρισμό, να παρατηρείται προβληματισμός και ανησυχία.
Τώρα όμως είναι η ώρα και η πρόκληση για να κάνουμε πράξη το δόγμα «η κρίση γεννά ευκαιρίες» και να δούμε με ποιους τρόπους είναι δυνατό να αναπροσαρμόσουμε συνήθειες και νοοτροπίες, τόσο από τη μεριά των επιχειρηματιών - καταστηματαρχών, όσο και από την πλευρά των επισκεπτών, προκειμένου όχι απλά να αποφύγουμε δυσμενείς εξελίξεις, αλλά αντιθέτως, να επιτύχουμε σημαντικά βήματα προόδου….
…Ο Αργοσαρωνικός έχει την τύχη, εκτός από την ομορφιά που η φύση απλόχερα του χάρισε, να βρίσκεται κοντά στη μεγάλη δεξαμενή που λέγεται Λεκανοπέδιο Αττικής και στην οποία κατοικεί ο μισός πληθυσμός της χώρας. Αυτό το τόσο σημαντικό πλεονέκτημα θα πρέπει οι τουριστικοί επιχειρηματίες να το αξιοποιήσουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: