Πολιτιστικό ταξίδι της Νομαρχίας στα Καμίνια, Αγκίστρι, Πόρο και Μέθανα

Με ξεχωριστές συναυλίες και μουσικά ακούσματα για όλες τις προτιμήσεις, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα το πολιτιστικό ταξίδι της Νομαρχίας Πειραιά.


Τετάρτη 18 Αυγούστου στις 9 μ.μ: η μοναδική Ορχήστρα Σαξοφώνων της Νομαρχίας υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή της, διεθνούς φήμης σολίστ Θεόδωρου Κερκέζου, θα προσφέρει. από τον Πολυχώρο Απόλλων της Νομαρχίας, στα Καμίνια, μια μοναδική βραδιά.

Παρασκευή 20 Αυγούστου στις 9 μ.μ.: Συναυλία του Μιχάλη Δημητριάδη, στο Γυμνάσιο Σκάλας στο Αγκίστρι.

Παρασκευή 20 Αυγούστου: στην Παραλία Γοργόνα του Πόρου, η μούσα του «νέου κύματος» Πόπη Αστεριάδη θα προσφέρει μια ξεχωριστή μελωδική αναδρομή από τα χρόνια των μπουάτ μέχρι σήμερα με τραγούδια κορυφαίων ελλήνων δημιουργών. Μαζί της ερμηνευτικά ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος και η Χαρά Πετρίδου και μια εξαίρετη 5μελής ορχήστρα.


Κυριακή 22 Αυγούστου: το πηδάλιο του καλοκαιρινού πολιτιστικού προγράμματος της Νομαρχίας, παίρνουν οι Γιώργος Φλαμπούρης, Βασίλης Μακρυγιάννης και Ηλίας Πασχάλης, οι οποίοι με την κιθάρα τους ανά χείρας και με τη συνοδεία των μουσικών Γιάννη Κάσση (πλήκτρα – λάφτα – φλάουτο), Λευτέρη Κουκλάκη (μπάσο) και Νίκου Σάμιου (ντραμς – κρουστά) θα παρουσιάσουν στις 9 μ.μ. από το Λιμάνι των Μεθάνων, ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα ελληνικού και ξένου ροκ.

Όλες οι εκδηλώσεις της Νομαρχίας Πειραιά είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: