ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Πρώτος σταθμός του πολιτιστικού Σεπτέμβρη, η απολαυστική φαρσοκωμωδία «Μαλλιά Κουβάρια» του Ν. Λάσκαρη που θα παρουσιάσει το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και η "Αττική Αυλαία", την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.
Με πρωταγωνιστές τους απολαυστικούς Γιώργο Παρτσαλάκη, Ελένη Καστάνη, Κώστας Φλωκατούλα.
Την ίδια μέρα, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στο Πέτρινο Θεατράκι στα Σελήνια της Σαλαμίνας, οι Νάντια Καραγιάννη, Νίκος Καραγιάννης και Μαρία Σταφυλοπάτη, με τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας θα παρουσιάσουν, ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στο έργο του Σταύρου Ξαρχάκου. Στην εκδήλωση συμμετέχει φιλικά, σε ρόλο αφηγητή ο Θάνος Καληώρας.
Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στο ανοιχτό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ρέντη, θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία της πρωταγωνίστριας του Εθνικού Θεάτρου Ελλης Βοζικιάδου, η παράσταση «Γυναικείες μορφές στο Αρχαίο Δράμα». Ερμηνεύουν: Έλ. Βοζικιάδου, Μ. Συμεών, Έλ. Λορέντη, Κ. Κάρκαλης, Σπ. Κατηφόρης.


Παράλληλα, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Πάρκο Σελεπίτσαρι Κερατσινίου, θα ανέβει η παράσταση «Θέλει τέχνη ο Έρωτας» του Βιτόριο Κανούτσι από το θίασο «Πολιτιστική Έκφραση» σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσιβιλίκα ο οποίος έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ είναι υπεύθυνος και για τη μουσική επιμέλεια.

Όλες οι εκδηλώσεις της Νομαρχίας Πειραιά είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ώρα έναρξης 8.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: