Υπ. Δήμαρχος Νίκαιας -Αγ.Ι.Ρέντη ο Κούλης Βρεττάκος

«Συμπολίτισσα, Συμπολίτη της Νίκαιας και του Αγ. Ι. Ρέντη, Ζούμε την πιο δύσκολη περίοδο μετά την μεταπολίτευση. Η κοινωνική και οικονομική κρίση απειλούν αγώνες και μόχθους γενεών Ελλήνων, το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, ακόμα κι΄ αυτή την εθνική μας κυριαρχία. Οσα μοχθήσαμε κινδυνεύουν να χαθούν και στον κατήφορο αυτόν μοιραία απαξιώνονται και εξαθλιώνονται αξίες και ιδανικά, η ίδια η ζωή μας. Έχουμε καθήκον να αντιδράσουμε. Πρώτα πρώτα να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Και την ίδια στιγμή να δράσουμε ενωμένα, συλλογικά, πολιτικά…

Η πολιτική και οι πολιτικοί απαξιώνονται διαρκώς στην συνείδηση των πολλών.Εμείς όμως οι πολλοί έχουμε χρέος δημοκρατικό να δώσουμε άλλο νόημα και στην Πολιτική και στην Δημοκρατία. Να κάνουμε το όραμα μιας κοινωνίας ισονομίας, αξιοκρατίας, δικαιοσύνης, πράξη. Ο νέος Δήμος Νίκαιας - Αγ.Ι.Ρέντη είναι ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της Νομαρχίας Πειραιά με πληθυσμό που αγγίζει τις 110 χιλιάδες κατοίκους. Ήρθε η ώρα ο Δήμος μας να βγει από την αφάνεια που τον οδήγησαν οι μέχρι σήμερα Διοικήσεις του. Να γίνει σύγχρονος, παρεμβατικός, κοντά στον Δημότη. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ όχι όσα μπορούμε αλλά ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!
Για όλους αυτούς τους λόγους μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος για τον νέο Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη.
ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ!...»


Δεν υπάρχουν σχόλια: