Συνάντηση Γ. Μίχα με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ

Συνάντηση με τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ είχε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Πειραιά, ενώ ιδιαίτερος λόγος έγινε στις κοινές κοινωνικές δράσεις που μπορούν να αναπτύξουν Δήμος και Εκκλησία για την στήριξη και προστασία των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, για τις οποίες υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων.
Ο Μητροπολίτης Πειραιά ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα του κ. Μίχα, με την προσδοκία η πολύπλευρη συνεργασία που είχε αναπτυχθεί σε επίπεδο Νομαρχίας Πειραιά να συνεχιστεί και από το μετερίζι του Δήμου.
Σε δηλώσεις του ο κ. Μίχας επεσήμανε ότι «Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά επιτελεί καθημερινά και αθόρυβα, ανεκτίμητο κοινωνικό έργο. Ειδικά μάλιστα αυτές τις δύσκολες ημέρες της οικονομικής κρίσης που περνά η κοινωνία μας, αποτελεί το ασφαλές καταφύγιο για πολλούς συμπολίτες μας που προσέρχονται στις εκκλησίες και στις ενορίες του Πειραιά, αναζητώντας τα βασικά : Την υλική αλλά και την ανθρώπινη, την ψυχική συμπαράσταση.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: