Αντώνης Γ. Μοραντζής. Ο Νεότερος Διαμερισματικός Σύμβουλος Πειραιά

Στα 19 του χρόνια τόλμησε να «ριχτεί» στην αρένα της πολιτικής και κατάφερε να βγει νικητής. Ο Αντώνης Μοραντζής, ο νεότερος υποψήφιος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, εξελέγη Διαμερισματικός Σύμβουλος Πειραιά (στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια) με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Την ώρα που χιλιάδες νέοι αποστρέφονταν την πολιτική και απείχαν από τις εκλογές, ο δραστήριος Αντώνης, χωρίς να προέρχεται από κάποιο πολιτικό τζάκι, με κίνητρό του την αγάπη του για την πόλη και τη νεανική του αισιοδοξία, δήλωσε «παρών», διεκδίκησε και κέρδισε την ψήφο των συνομηλίκων του και των συμπολιτών του.
Ο Αντώνης Μοραντζής, φοιτητής στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Χαλκίδας στο τμήμα Λογιστικής, γεννήθηκε το 1991 στον Πειραιά και κατάγεται από την Κοίτα της Λακωνικής Μάνης. Το 2009 αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή και αμέσως εξελέγη ως το νεότερο μέλος στο Δ.Σ. των αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής. Από το 2002 έως και σήμερα, ασχολείται ενεργά με τους Προσκόπους στον Πειραιά και του έχει απονεμηθεί από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων η τιμητική διάκριση «Πρόσκοπος Έθνους». Είναι μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. από το 2006 και σήμερα είναι Γραμματέας Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Τοπικής Οργάνωσης Αγ. Βασιλείου και Φρεαττύδας.

Εμείς ευχόμαστε, με τη συμβολή του, να γίνει πραγματικότητα αυτό που προεκλογικά μας έλεγε ότι επιθυμεί: «Ονειρεύομαι έναν Πειραιά που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας γενιάς. Έναν Πειραιά πιο Ζωντανό, πιο Δραστήριο και πιο Καθαρό, ώστε να χαίρομαι που είμαι πολίτης αυτής της πόλης.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: