Ο Χρήστου για την Πολιτιστική Ακτή Πειραιά

Στην ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης του Αναπτυξιακού Σχεδίου της Πολιτιστικής Ακτής του Πειραιά που διεξήχθη χθες από τον ΟΛΠ υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Αυτό που προτείνουμε ως Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση είναι ότι πρέπει να δούμε πολύ σοβαρά το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Πειραιά στο σύνολό του. Ο Πρόεδρος του ΟΛΠ και ο ΟΛΠ αυτός καθαυτός αλλά και η Κυβέρνηση, σήμερα εγκαινιάζουν το γκρέμισμα μίας Βατικάνειας αντίληψης που υπήρχε μεταξύ του ΟΛΠ, της Διοίκησής του και του ευρύτερου Πειραιά και των κατοίκων και των Δήμων.
Υπήρχε μία οικονομίστικη στενή αντίληψη, η οποία σήμερα κατεδαφίζεται, γιατί φαίνεται ότι ο Πρόεδρος του ΟΛΠ και ο ΟΛΠ διακατέχονται από την αντίληψη ενός κοινωνικού εταίρου, για να ακούσουν πλέον την ευρύτερη κοινωνία του Πειραιά, γιατί ο ΟΛΠ δεν είναι ξεκομμένος από κανέναν Δήμο και δεν είναι ξεκομμένος από την κοινωνία.
Συνεπώς η διαθεσμική συνεργασία της Κυβέρνησης, του ΟΛΠ, της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, της Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης και των φορέων της πόλης, είναι επιβεβλημένη εκ των πραγμάτων για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: