ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Περιοδεία στα Καμίνια πραγματοποίησε χθες Σάββατο, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή όσον αφορά την καθαριότητα. Ο κ. Μιχαλολιάκος, συνομίλησε με πολίτες της περιοχής και απηύθυνε εκ νέου κάλεσμα για τη δημιουργία συμμαχίας Δημοτικής Αρχής –εργαζομένων –πολιτών, ώστε να καταστεί ο Πειραιάς «καθαρή πόλη».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζει ο Πειραιάς κατά τις πρώτες ημέρες της δημαρχίας του, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε:«Με ικανοποιεί η εικόνα σε σχέση με την προεκλογική περίοδο, δεν με ικανοποιεί όμως σε σχέση με τον πήχυ που έχουμε θέσει. Ο πήχυς είναι εκεί που χρωστάμε στους Δημότες του Πειραιά της καρδιάς μας. Χρωστάμε την απόλυτη καθαριότητα και τον ευπρεπισμό όλων των χώρων δημόσιων και ιδιωτικών και βεβαίως χρωστάμε στα παιδιά μας τους δικούς τους παιδότοπους, που θα λάμπουν και θα είναι άρτια εξοπλισμένοι. Σύμμαχοί μας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι εμπνέονται από την εργατικότητα και την προσφορά μας, δουλεύοντας ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.»

Τον κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο συνόδευσαν στην περιοδεία του, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Κηποτεχνίας κ. Γιώργος Βοϊδονικόλας, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος κ. Γιώργος Δαβάκης, ο Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας –Ηλεκτρολογικού κ. Πέτρος Πουλικαράκος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας κ. Ηλίας Κατσαφάδος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στέλιος Διαμαντίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: