ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ο νέος Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, έκοψε τη βασιλόπιτα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Ο νέος Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, ευχήθηκε το 2011 να είναι μια χρονιά δημιουργική, με ατομική και οικογενειακή υγεία στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στους παρευρισκομένους στην τελετή και σε όλο τον Πειραϊκό λαό. Και προσέθεσε: «Θέλουμε –είπε χαρακτηριστικά- να ενισχύσουμε ό,τι θετικό χτίστηκε και δομήθηκε στις θητείες των προηγούμενων Δημάρχων, να καλύψουμε παραλείψεις και να διορθώσουμε λάθη. Η μάχη για την εξυγίανση του Δήμου μας είναι σκληρή, αλλά θα είναι νικηφόρα.

Δεν νοείται λογική σχέση κεντρικού κράτους – Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να έχει 150 εκατομμύρια ευρώ δάνειο ο Δήμος προς το κράτος, με 8% επιτόκιο. Είναι ακραία τοκογλυφικό. Ασφαλώς θα διεκδικήσουμε τη διαγραφή του χρέους, αλλά εκείνο που κυρίως χρωστάμε, είναι να επιβάλλουμε την απόλυτη διαφάνεια, τη σωστή διαχείριση των χρημάτων.»

Παρόντες στην τελετή ήταν: ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βλάχος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Βαϊτσης Αποστολάτος, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Πειραιά κ. Παναγιώτης Μελάς, οι Βουλευτές Πειραιά Μανώλης Μπεντενιώτης, Αναστάσιος Νεράτζης, Θεόδωρος Δρίτσας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στέφανος Χρήστου. Οι εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας: ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων υποναύαρχος κ. Γ. Σκιαδάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, ταξίαρχος Γ. Σαξιώτης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Πειραιά Αρχιπύραρχος
κ. Αγ. Παπαδάκης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά κ. Β. Οικονομάκης, Πρόεδροι συλλόγων και φορέων της πόλης καθώς επίσης και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: