ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑIA

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της προεκλογικής δέσμευσης του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασιλείου Μιχαλολιάκου, ότι θα καταστεί ο Πειραιάς καθαρός μέσα σε 60 ημέρες, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο, προκειμένου να συντονιστούν οι δράσεις των εμπλεκόμενων φορέων.
Στη σύσκεψη, αποφασίστηκε ότι εντός δέκα ημερών , θα ξεκινήσει το πλύσιμο των κάδων καθώς και η αξιοποίηση των οχημάτων που υπολειτουργούν. Αποφασίστηκε, επίσης, η εκπόνηση μελέτης και υλοποίησης συγκεκριμένου προγράμματος , για τη διαχείριση των απορριμμάτων , το οποίο θα ξεκινήσει μετά τις 2 Μαρτίου.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Βασιλείου Μιχαλολιάκου, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Στέλιου Διαμαντίδη, του προέδρου των εργαζομένων στην καθαριότητα κ. Αλέκου Νταβέλη , της διευθύντριας καθαριότητας κας Νότας Καστρινάκη .
!Στον Πειραιά έχουμε καταφέρει το ακατόρθωτο! Να έχουμε αναγάγει σε κυρίαρχο θέμα, το αυτονόητο. Την καθαριότητα! Χρόνια όμως, τώρα ο Πειραιάς «κερδίζει» βραβείο ως μία από τις πιο βρώμικες πόλης, με αποκορύφωμα τα τελευταία χρόνια. Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, το αυτονόητο δεν είναι πάντα και … εφικτό. Ωστόσο, ο Β. Μιχαλολιάκος, έχει τη διάθεση, τους συνεργάτες και την ικανότητα να κινηθεί άψογα στις ισορροπίες και να κάνει τελικά τα αδύνατα… δυνατά και μάλιστα σε 60 ημέρες! Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: