K.O. Κ.Κ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Ο.Λ.Π.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ
ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο ΟΛΠ Α.Ε. προχωρούν με αποφασιστικότητα τα έργα που έχουν εξαγγείλει σε όλη την παραλιακή ζώνη του Πειραιά, από το Χατζηκυριάκειο έως και το Πέραμα, όπως φαίνεται από το αναθεωρημένο πρόγραμμα επενδύσεων του ΟΛΠ 2011 - 2015. Έχουν συμφωνήσει μαζί με τη ΝΔ στη παραχώρηση όλων αυτών των φιλέτων στα μονοπώλια και τους κατασκευαστικούς ομίλους, για έργα και υποδομές προς όφελος της κερδοφορίας, της δικής τους και της πλουτοκρατίας συνολικότερα.

Προχωρούν έργα που αφορούν κύρια:
  • Τον πολυτελή τουρισμό και την κρουαζιέρα με αντίστοιχες υποδομές υποδοχής, διακίνησης τουριστών και ψυχαγωγίας
  • Την επέκταση των υποδομών που εκμεταλλεύεται η πολυεθνική Cosco (π.χ. Προβλήτας ΙΙΙ)
  • Την μετακίνηση της επιβατηγού ακτοπλοΐας και της κρουαζιέρας στα «Λιπάσματα» της Δραπετσώνας συνοδευόμενα από μια σειρά υποδομές. Προχωρά δηλαδή το σχέδιο που θέλει τον Πειραιά έναν διαμετακομιστικό κόμβο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και σταθμό πολυτελούς τουρισμού προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου.

Καλούμε όλο το λαό της περιοχής σε οργάνωση και αντίσταση στην πολιτική των μονοπωλίων – Ε.Ε. – κυβέρνησης που τσακίζουν τη ζωή μας.
Ενίσχυση των ταξικών σωματείων, του ΠΑΜΕ, Επιτροπές Αγώνα σε όλες τις γειτονιές για να βάλουμε εμπόδια στην αντιλαϊκή επίθεση.

Να μην περάσουν:

  • τα μέτρα που τσακίζουν τη ζωή της εργατικής λαϊκής οικογένειας, η ανεργία, η φτώχεια, τα λουκέτα, η εμπορευματοποίηση της παιδείας, της υγείας, της πρόνοιας
  • η εκχώρηση των ελεύθερων χώρων του Πειραιά

Διεκδικούμε αυτά που έχουμε ανάγκη εμείς και οι οικογένειες μας
Κ.Ο. Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: