Λαμπρή η κοπή της Βασιλόπιτας από τη Β' Δημ. Κοινότητα


    Λαμπρή ήταν η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής, η Β' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά. Η εκδήλωση έγινε στον μοναδικό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, ο οποίος "πλημμύρισε" από απλούς πολίτες, αλλά και επισήμους. Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασ. Μιχαλολιάκος, ενώ μεταξύ άλλων, διακρίναμε,
τους Βουλευτές Δ. Καρύδη, Π. Μελά, Τ. Νεράτζη, τους Αντιδημάρχους Πειραιά Κάρλε, Καλαγιά, Βοϊδονικόλας, Λαουλάκου, Φύκια, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τουμπέκης, Μελάς, Ρέππας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Γ. Ζησιμμάτος, οι Περιφερειακοί Σπυρίδωνας, Αγαλοπούλου, Καστάνης, πρόεδροι και μέλη των άλλων δημοτικών κοινοτήτων κ.α.
      Η Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, κα. Ελένη Ανδριανοπούλου, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, τόνισε πως η Β' Δημ. Κοινότητα είναι το κέντρο, η καρδιά, του Πειραιά, όπου εκτός από τους κατοίκους, εδώ έρχεται ο τουρίστας και ο επισκέπτης για τις αγορές του και την βόλτα του. Ιδιαίτερα θετικά σχολιάστηκε από όλους, το οτι η κα. Ανδριανοπούλου, στο τέλος της ομιλίας της, ευχαρίστησε δημόσια την απερχόμενη πρόεδρο της κοινότητας, την κα. Κεχαγιά που -όπως είπε - της στάθηκε από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της. 
    Ευχάριστο τόνο στην εκδήλωση έδωσαν οι χορευτές της Ένωσης Κρητών "Η Ομόνοια", που παρευρέθησαν και χόρεψαν κρητικά, αλλά και η Φιλαρμονική του Δήμου που για μία ακόμη φορά, δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: