Πρωτόγνωρη επιτυχία είχε η Κοπή της Πίτας του Σ.Α.Ι.Σ.Π.!

Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Μεγάλων Ευεργετών «Γ.Μπόμπολας», του Συλλόγου Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας του Συνδέσμου. Δεκάδες απόφοιτοι και φίλοι του Συνδέσμου, παρακολούθησαν την εξαιρετικής οργάνωσης και ποιότητας εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ζεστό και συγκινησιακό κλίμα.

Ίδιαίτερη τιμή προσέδωσε στην εκδήλωση η παρουσία του επιχειρηματία και απόφοιτου της σχολής, Γιώργου Μπόμπολα,
ο οποίος παρέμεινε σε όλη την εκδήλωση, συνομίλησε με τους συναποφοίτους του για τα μαθητικά τους χρόνια, βραβεύθηκε, αλλά και βράβευσε τους συμμαθητές του απόφοιτους της τάξης του 1946.
Ο Γ. Μπόμπολας κατά την βράβευσή του. Λίγο αργότερα έδωσε
 θερμά συγχαρητήρια για την όλη του δραστηριότητα στον
Πρόεδρο του Συνδέσμου κ.  Κ. Μπουρλετίδη (δεξία), ενώ
ζεστή συνομιλία είχε και με το νεότερο μέλος του Δ.Σ. Αντώνη
Μοραντζή (δίπλα στον κ. Μπουρλετίδη). 
Μεταξύ άλλων βραβεύθηκαν, οι απόφοιτοι της σχολής, Γ. Διαμαντίδης Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Βουλευτής Πειραιά, ο Φωκίων Γεωργακόπουλος, Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ο Στ. Τσαλίκης ιατρός, η φιλόλογος, Διευθύντρια Γυμνασίου της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint-Paul Κατερίνα Παπαδοπούλου, αλλά και ο απόφοιτος του 1930 Λεωνίδας Ανδριανόπουλος.
Παρών στην εκδήλωση ήταν εκτός από τους δεκάδες απόφοιτους, οι βουλευτές Πειραιά Καρύδης, Μελάς, Τραγάκης, Μπεντανιώτης, ο Γ.Γ. του Δήμου Πειραιά κ. Διαμαντίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλογερόγιαννης, Κωνσταντούζος, Μελάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Χρήστου και Κατσικάρης, πρώην πρόεδροι του συνδέσμου κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: