Επιτυχημένη η Ανοιξιάτικη Γιορτή των Καπή του Α' Διαμερίσματος

Απίστευτη επιτυχία είχε η Ανοιξιάτικη Γιορτή που πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Μαϊου, ο Δήμος Πειραιά για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Α’ Διαμερίσματος. Τη διοργάνωση και την επιμέλεια της γιορτής είχε η Τζίνα Μανέτα Πρόεδρος Επιτροπής ΚΑΠΗ Α’ Διαμέρισμα. Τα γραφεία της Α’ Δημοτικής Κοινότητας, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, γέμισαν από πειραιώτισσες και πειραιώτες. Ήταν τόσα μάλιστα, τα μέλη του ΚΑΠΗ που προσήλθαν, που γέμισε όλος ο κάτω όροφος, αλλά και ο εξώστης!

Οι παρευρισκόμενοι πέρασαν ένα αξέχαστο απόγευμα με ζωντανή μουσική, χορευτικά συγκροτήματα και πλούσια εδέσματα!
Την εκδήλωση «άνοιξε» το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου «Διογένης», του χοροδιδάσκαλου Γ. Γκολέμη, που ξεσήκωσε τον κόσμο με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα. Ακολούθησαν ρεμπέτικοι χοροί που παρουσίασε το χορευτικό συγκρότημα της εκκλησίας «Παναγία Ρόδο το Αμάραντο» της Ι.Μ. Πειραιά. Τη βραδιά «έκλεισε» απογειώνοντας το κέφι, ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Σαλαμπάσης.

Στην εκδήλωση είχαμε τη δυνατότητα επίσης να θαυμάσουμε τις ανοιξιάτικες δημιουργίες που κατασκεύασαν τα μέλη των Α1 & Α2 Κ.ΑΠ.Η. με την καλλιτεχνική επιμέλεια της ζωγράφου – αγιογράφου κ. Ελένης Γρηγοροπούλου-Μπαζιώτου.

Χορηγοί της Εκδήλωσης ήταν: Pizza Fan, Bragi café, Το καφέ Λιοντάρι και ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής

Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν: το Κανάλι Ένα του Πειραιά και η εφημερίδα «Πρόσω Ολοταχώς»















Δεν υπάρχουν σχόλια: