ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ


«Η πολιτική μας βούληση είναι τα προσεχή «Ποσειδώνια» να είναι τα τελευταία που θα γίνουν μακριά από τη φυσική τους έδρα που είναι ο Πειραιάς.» Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στη συνάντηση που είχε (13-5-11) στο Δημαρχείο, με τους εκπροσώπους των «Ποσειδωνίων», την κυρία Δήμητρα Μιχαήλ και τον κ. Θεόδωρο Βώκο.

Ο κ. Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι: « έχουν χαθεί αρκετά χρόνια από τότε που έφυγαν τα «Ποσειδώνια» από τον Πειραιά, γι΄ αυτό πρέπει να βρούμε εκείνη τη λύση που θα έχει το λιγότερο οικονομικό κόστος από τη μια και να μην είναι χρονοβόρα από την άλλη. Για μένα το θέμα αυτό είναι πρώτης προτεραιότητας και στη συνάντηση που θα έχω με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων θα το θέσω πριν από όλα τα άλλα».
Στο «τραπέζι» τέθηκε και το θέμα της αξιοποίησης προς αυτήν την κατεύθυνση και της Παγόδας, με διασφάλιση της στατικότητας του κτιρίου και παράλληλη επέκτασή του, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις για τη διοργάνωση εκθέσεων όπως τα «Ποσειδώνια».
Η κυρία Μιχαήλ και ο κ. Βώκος, συμφώνησαν ότι τα «Ποσειδώνια» πρέπει να επιστρέψουν στον Πειραιά και τάχθηκαν αλληλέγγυοι σε κάθε πρωτοβουλία του Δήμου προς αυτήν την κατεύθυνση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕΡΦΙΩΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΛΙΓΟ? ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΗΠΑΚΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΔΥΟ ΚΟΥΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ....