Ποιοί απεργούν αύριο (βασικά όόόλοι)

Παραλύει αύριο η χώρα από τις στάσεις εργασίας και τις 24ωρες απεργίες που αποφάσισαν σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων της χώρας. Συγκεκριμένα, αύριο απεργούν ή πραγματοποιούν στάσεις εργασίας:

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Έτσι λοιπόν, οι ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των ΜΜΜ αύριο διαμορφώνονται ως εξής:
* Τα Λεωφορεία (ΕΘΕΛ) θα λειτουργούν από 09:00 έως 21:00.
* Τα Τρόλλευ (ΗΛΠΑΠ) θα λειτουργούν από 08:00 έως 22:00.
* ΗΣΑΠ θα λειτουργεί από 08:00 έως 21:00.
* Το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργεί κανονικά.
* Το ΤΡΑΜ θα λειτουργεί από τις 07:00 έως 23:00.
* Ο ΟΣΕ και Προαστιακός έχουν 24ωρη απεργία.

ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ «Κατεβάζουν ρολά» για 24 ώρες τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας.

ΓΣΕΒΕΕ Στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στις 15 Ιουνίου θα συμμετάσχουν μικρομεσαίοι και έμποροι, όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ. Επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα θα μείνουν κλειστά από τις 12:00 έως τις 15:00.

ΟΜΕ-ΟΤΕ Η Ομοσπονδία συμμετέχει στην 24ωρη απεργία μαζί με τις άλλες υπό ιδιωτικοποίηση ΔΕΚΟ.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ Πανελλαδική απεργία και σε όλες τις Τράπεζες.

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Τη συμμετοχή της στη γενική απεργία της Τετάρτης ανακοίνωσε και η Πανελληνία Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.). Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συγκεντρωθούν στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη). Από εκεί θα πορευθούν προς το Πεδίον του Άρεως, όπου έχει προγραμματισθεί για τις 11.00 η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ.

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 24ωρη απεργία (από 6.00 πμ της Τετάρτης έως 6.00 πμ της Πέμπτης) θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο χώρο των ΜΜΕ, όπως αποφάσισαν οι Ομοσπονδίες Ενώσεων Συντακτών, Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης, Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ και Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: