ΑΝΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ Η ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS

   Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης έφθασε σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, η φλόγα που μετέφεραν οι λαμπαδηδρόμοι των SPECIAL OLYMPICS- ΑΘΗΝΑ 2011.
   Καλωσορίζοντας την φλόγα στην πόλη, εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Παιδείας και Περιβάλλοντος, κ. Κορίνα Λαουλάκου, η οποία βραβεύτηκε με το μετάλλιο της Λαμπαδηδρομίας, τόνισε:


«Ευχαριστώ πολύ για την βράβευση. Η συγκίνηση και η χαρά ήταν μεγάλη και εκ μέρους του Δημάρχου μας, που καλωσορίζουμε τη φλόγα των SPECIAL OLYMPICS, των αγώνων που όλοι όσοι συμμετέχουν οι αθλητές, είναι νικητές. Των αγώνων που μόνο από το έμβλημά τους αποδεικνύεται ότι το πάθος για ζωή, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία, είναι στο υπέρμετρο που μπορούν να έχουν. Ο ήλιος που είναι στο έμβλημα, το κλαδί της ελιάς, τα έντονα χρώματα. Ας υποσχεθούμε σε όλους τους αθλητές των SPECIAL OLYMPICS, ότι αυτό που λένε στον όρκο τους ο οποίος λέει ακριβώς: «Θέλω να νικήσω, αν όμως δεν τα καταφέρω, βοηθήστε με να προσπαθήσω με θάρρος», είμαι σίγουρη ότι όλοι μας το υποσχόμαστε αυτό και όλοι θα προσπαθήσουμε και όλοι πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στη διαφορετικότητά τους. Σας ευχαριστώ πολύ.»
   Θερμό μήνυμα απηύθυνε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν) κ. Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος ανέφερε:
«Σας καλωσορίζω εδώ στην πόλη του Πειραιά. Εύχομαι σε όλους καλή τύχη για αύριο. Πιστεύω ότι είστε νικητές, σε όποια θέση και αν φθάσετε ή στην πρώτη ή στην δεύτερη ή στην τρίτη. Πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες θα είναι εκεί στο μεγάλο αθλητικό γεγονός και θα υποστηρίξουν την προσπάθεια σας. Ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ και ευχαριστώ που θα δείξετε σε όλους μας τα αισθήματά σας για τα αθλήματα και τη ζωή.»

   Στην τελετή, που συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά παραβρέθηκαν:
ο Βουλευτής Πειραιά κ. Δ. Καρύδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κουβάτσος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος κ. Γ. Δαβάκης, οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για την Καθαριότητα και τον Αθλητισμό κ. κ. Η. Κατσαφάδος και Α. Θεοδώρου αντίστοιχα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Π. Ρέππας, Χ. Τουμπέκης και Π. Ζερβουλάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: