ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

 Το ΚΕΘΕΑ «ΝΟΣΤΟΣ» - ΚΕΘΕΑ «ΕΞΑΝΤΑΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.), διοργάνωσαν πριν λίγες ημέρες στην πλατεία Κοραή, μια ζεστή εκδήλωση, γεμάτη χαμόγελα ζωής και αισιοδοξίας, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μίλησε με παιδιά που παρακολουθούν τα προγράμματα των συμβουλευτικών μονάδων καθώς και με γονείς, για την μεγάλη προσπάθεια ζωής που γίνεται.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν λαϊκός ποδηλατικός γύρος, graffiti, εργαστήρι ζωγραφικής, διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και συναυλία από τους Not so fast, Three band and the koukos και Salveo, γεμίζοντας με κέφι και μουσικές, την πλατεία Κοραή, στο κέντρο της πόλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Αντώνης Θεοδώρου, που τίμησε τους ποδηλάτες για την συμμετοχή τους και την προσπάθεια τους, η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Λίτσα Σαρρή και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρ. Βουγιουκλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: