Έκθεση «65 χρόνια Θρύλος» (πλούσιο φωτορεπορταζ)

Με λαμπρότητα έγιναν τα εγκαίνια της 11ης έκθεση έργων καλών τεχνών αφιερωμένη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τίτλο «65 χρόνια Θρύλος», που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού και υπό την αιγίδα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στις 28 Νοεμβρίου στην κατάμεστη από κόσμο Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής με θέμα τον Ολυμπιιακό, θρυλικά μετάλλια και κύπελλα και πτέρυγα με αθλητικές φωτογραφίες του σημαντικότερου έλληνα φωτογράφου κ. Ανδρέα Καλογερόπουλο. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε σε όλους η μπλούζα, τα κύπελλα και τα αναμνηστικά του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου, που εκτέθηκαν στην έκθεση. Την πρώτη που πραγματοποιείται με μεγάλο απόντα τον θρυλικό Λεωνίδα Ανδριανόπουλο.
Ιδιαίτερη «νότα» στην εκδήλωση έδωσαν οι καλλιτέχνες της Π.Ε.Φ.Ο. κ. Τάσος Κατοπόδης, Πρόεδρος ΠΕΦΟ Καλλιτεχνών, συνθέτης και τριών «ερυθρόλευκων» ύμνων, η Πηνελόπη Βελέντζα και ο Οδυσσέας Σαρβέδος. Τα συγχαρητήρια από όλους για την εκδήλωση δέχθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ Κώστας Μπαρμπής. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 3 Δεκεμβρίου με ώρες λειτουργίας καθημερινά 10:00-13:00, 17:00- 21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00- 14:00.
Στην έκθεση συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Ανθή Αντάσουρα- Κοκκίνου, Μαίρη Βλαχάκου, Πέτρος Γεωργαρίου, Πασχαλιά Γιαννακοπούλου-Λυμπέρη, Δέσποινα Γιατράκου-Κωνσταντάκου, Ελένη Γρηγοροπούλου- Μπαζιώτου, Ελπίδα Δημόγιαννη, Τριαντάφυλλη Καλογερόγιαννη, Τάσος Κατοπόδης, Ελένη Κατσιβελίδη, Αργυρώ Κομνηνάκη-Τσιπούρα, Μαρίνα Κριτσωτάκη, Πόπη Λάϊου, Αν. Λελάκη, Χαράλαμπος Ντουζέπης, Αντώνιος Παπαδόπουλος, Κοραλία Παπαθανασοπούλου, Ιωάννα Ράλλης, Πίτσα Σαμπεροπούλου, Πάτροκλος Σιαμέτης, Βίκυ Τατσοπούλου, Θωμάς Τουρναβίτης, Σταμάτης Τσαντάρης, Χρήστος Τσαρμακλής, Μπεάτα Μπεμπνικ και Πόπη Χατζηδάκη.










Δεν υπάρχουν σχόλια: