Σχολή γονέων & ψυχολόγος για την γεροντική άνοια από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος της γεροντικής άνοιας, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, ξεκίνησε τη λειτουργία τμήματος για την ενημέρωση ηλικιωμένων ατόμων του Δήμου Πειραιά, σχετικά με την πρόληψη και την αξιολόγηση της ασθένειας. Με πρωτοβουλία της Προέδρου της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Πασχαλίνας Καλαγιά –Καραμαλάκου, ειδικευμένη ψυχολόγος θα ενημερώνει κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από τις 09.00 μέχρι τις 13.00 όχι μόνο τους ηλικιωμένους συνδημότες μας, αλλά και μέλη οικογενειών με ανοϊκούς ασθενείς, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τους αντιμετωπίζουν και να τους φροντίζουν.
Παράλληλα στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. λειτουργεί κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 Σχολή Γονέων και Συμβουλευτικής. Σκοπός του τμήματος
αυτού είναι η βελτίωση του γονεϊκού ρόλου, καθώς και η γενικότερη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών. Τα τμήματα Συμβουλευτικής Υποστήριξης θα λειτουργούν στον β΄ όροφο των γραφείων της Επιχείρησης, επί των οδών Ζωσιμάδων 11 και Ελευθερίου Βενιζέλου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210-4101930.

Δεν υπάρχουν σχόλια: