Από τη ... μάχη με το Μιχαλολιάκο, στη ...μάχη του Επιμελητηρίου

Υποψήφια με το Γιάννη Τσάκο, στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, θα είναι η Χάρις Ζηλάκου. Και αν σας "λέει" κάτι το όνομα, είναι η 24χρονη κοινοτική σύμβουλος Πειραιά, η οποία αν και εξελέγη στις Δημοτικές με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ήδη τον πρώτο μήνα ήρθε σε ρίξη μαζί του, κατά την περίοδο εκλογής των προέδρων στα κοινοτικά διαμερίσματα. Η Χάρις, μία από τις νεότερες εκλεγμένες κοινοτικές συμβούλους Πειραιά, είναι η νεότερη υποψήφια για το Ε.Ε.Π. Η ίδια μιλώντας για την υποψηφιότητά της αυτή, είπε:
"Γεννήθηκα το 1987 . Ζω και εργάζομαι στον Πειραιά. Γονείς μου ο Κυριάκος Ζηλάκος, Ελεύθερος Επαγγελματίας και η Κατσίπη Θεοδοσία, Διοικητική Υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Αδέλφια μου ο Δήμος , ο Γιώργος , η Ρενάτα και η Φραντζέσκα.
Εργάζομαι ως Εκπαιδεύτρια Ναυαγοσώστρια και Προπονήτρια Κολύμβησης . Εκπαιδεύω Επαγγελματίες Ναυαγοσώστες και από το 2006 είμαι προπονήτρια στις Ακαδημίες Κολύμβησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Ανταποκρίθηκα με χαρά στην τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον Υποψήφιο Πρόεδρο Κο ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΟ να συμμετέχω για πρώτη φορά στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά με το συνδυασμό "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ".
Ως η νεότερη σε ηλικία υποψήφια όλου του Επιμελητηρίου ζητώ την στήριξη των Μελών του γιατί θέλω να αντισταθώ στα ΜΕΤΡΑ που είναι κατά των επιχειρήσεων και ειδικότερα των επιχειρήσεων που στο τιμόνι τους βρίσκονται Νέοι Άνθρωποι."

Δεν υπάρχουν σχόλια: