Αποκριάτικη γιορτή από τον Όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη αποκριάτικη γιορτή αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία και στα παιδιά- πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, στο Λουτράκι και στο Ξενοδοχείο Grand Olympic, στα πλαίσια των πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων του Ομίλου.
Αποκριάτικα δρώμενα και μια ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, με πρωταγωνιστές τα μέλη του Ομίλου UNESCO Πειραιά και τους φίλους του.
Οι συμμετέχοντες – μικροί και μεγάλοι- μεταμφιέστηκαν, με ευρηματικότητα και χιούμορ, και έδωσαν δυναμικά το παρών στο γλέντι της Αποκριάς. Eνώ κατά τη διάρκεια της γιορτής, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την αναπαράσταση του παραδοσιακού γάμου.
Παράλληλα διασκέδασαν με λαϊκό πρόγραμμα με μαέστρο τον Δημήτρη Χαλόφτη και τον Αργύρη Καπλανίδη (τραγούδι- μουσική). Επίσης, στο μουσικό πρόγραμμα συμμετείχε ο κ. Δημήτρης Καλαιτζίδης ερμηνεύοντας παλιά λαϊκά τραγούδια. Τέλος, οι συμμετέχοντες γεύτηκαν πλούσια εδέσματα και γλυκίσματα.
Στην γκρίζα εποχή, που ζούμε με την τραγική οικονομική κατάσταση, που δυστυχώς εντείνεται μέρα με τη μέρα και γίνεται ολοένα και πιο δραματική, ο Όμιλος UNESCO Πειραιά στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης, διοργανώνοντας μια γιορτή ανθρωπιάς, με χορό, τραγούδι και κέφι, για τους πολίτες προκειμένου να ξεχάσουν λίγο τα προβλήματα τους και να καλωσορίσουν τις Αποκριές! υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Nομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.
Στις 25-27/2 ο Όμιλος UNESCO Πειραιά θα πραγματοποιήσει ένα ακόμη 3ημερο στο Λουτράκι στο Ξενοδοχείο Grand Olympic.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στα γραφεία του Ομίλου UNESCO Πειραιά (Π. ΡΑΛΛΗ 210 και ΘΗΣΕΩΣ 1 ΝΙΚΑΙΑ, ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ) 210-4110678, 210-4179797 και 210-4967757.

ΦΩΤΟ : Από την αποκριάτικη γιορτή, που διοργάνωσε ο Όμιλος UNESCO Πειραιά στο Λουτράκι. Στη μέση ο Πρόεδρος του Ομίλου UENSCO Πειραιά και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: