Με επιτυχία η ημερίδα "Η έλευση του ΜΕΤΡΟ και του ΤΡΑΜ στον Πειραιά"


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στο ΕΒΕΠ, η Ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, το Τμήμα Τροχαίας Πειραιά της Ελληνικής Αστυνομίας και η Αττικό Μετρό Α.Ε. με θέμα : « Η έλευση του ΜΕΤΡΟ και του ΤΡΑΜ στον Πειραιά».

Στην Ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Γ. Κασιμάτης , ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Α. Μιχάλαρος, ο Πρόεδρος του ΕΣΠ κ. Γ. Ζησιμάτος, ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Σ. Λάσκος και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό ΑΕ κ. Χ. Τσίτουρας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα οφέλη της επέκτασης των δυο μέσων σταθερής τροχιάς  στο μεγάλο Λιμάνι της χώρας και ειδικότερα στη συνεισφορά τους στην επίλυση του συγκοινωνιακού προβλήματος της πόλης, στην αισθητική αναβάθμιση, στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών, στο περιβάλλον, στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας και στην τόνωση  της οικονομίας και της αναπτυξιακής πορείας του Πειραιά.

Στη συνέχεια ο κ. Χ. Τσίτουρας παρουσίασε τον σχεδιασμό επέκτασης των έργων του Μετρό και του Τραμ στην πόλη, ενώ δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας αποκλειστικά για το Τραμ.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Πειραιά κ.κ. Κ. Κατσαφάδος, Θ. Δρίτσας, Μ. Ρεπούση Α. Νεράντζης και Μ. Γιαννακάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Δ. Κατσικάρης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Π. Κουβάτσος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νήσων κ. Σ. Σπυρίδων, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Α. Καλογερόγιαννης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Σ. Μανουσάκης, ο Γενικός Δ/ντής του ΟΛΠ και Πρόεδρος MedCruise κ. Σ. Χατζάκος, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Β. Κορκίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου κ. Δ. Αρμενάκης,  η Αντιπρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Α. Βερυκοκίδου και Β. Μουζάκης αντίστοιχα, ο κ. Ε. Ουρανός Δ/ντής Έργων της Αττικό Μετρό Α.Ε., Πρόεδροι Συλλόγων και εκπρόσωποι φορέων, στελέχη της κοινοπραξίας της Αττικό Μετρό ΑΕ, καθώς και επιχειρηματικός κόσμος του Πειραιά, που συμμετείχε ενεργά με ερωτήσεις σχετικές με τα έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: