"ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ- ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ & ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ- ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


O Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών οργανώνουν με το Πρότυπο –Πειραματικό Λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά την εκπαιδευτική δραστηριότητα με τίτλο «Αθλητικό Προσανατολισμό». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης –δράσης Ολυμπιονίκες θα παρουσιάσουν τα αθλήματα στους μαθητές της Ιωνιδείου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να αλληλεπιδράσουν
Οι Ολυμπιονίκες και τα Ολυμπιακά Αθλήματα που θα συμμετέχουν στον "Αθλητικό Προσανατολισμό" είναι :

Στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη-Αγγελική Καραπατάκη (Αργυρές ολυμπιονίκες Αθηνα 2004)- Ευάγγελος Πάτρας-Κώστας Λούδης.
Στο άθλημα της Πάλης Βούλα Ζυγούρη (4η ολυμπιονίκης Αθήνα 2004)
Στο άθλημα του Τζούντο Καραγιαννοπούλου Μαριά
Στο άθλημα της Κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος (Χάλκινο Μεταλλιο Αθήνα 2004 και Αργυρό μετάλλιο Πεκίνο 2008 και αντιπρόεδρος του Συλλογου Ολυμπιονικων) και η Χρύσα Μπισκιτζή (5η θέση Πεκίνο 2008)
Στο άθλημα της Ξιφασκίας η Μαγκανουδάκη ,
Στην Ιστιοπλοΐα η Βιργινία Κραβαριώτη και η η Σοφία Παπαδοπούλου (χάλκινο μετάλλιο στο Πεκίνο).

Οι δράσεις – επιδείξεις θα πραγματοποιηθούν στην είσοδο του σχολείου, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο προαύλιο και το γυμναστήριο. Στην είσοδο θα μπει η ιστιοπλοΐα (θα υπάρχει αγωνιστικό σκάφος), στην αίθουσα εκδηλώσεων κωπηλασία (θα υπάρχουνε εργομετρικά μηχανήματα ) και η Ξιφασκία,  στο προαύλιο το Πόλο, στο γυμναστήριο η Πάλη μαζί με το τζούντο (θα χρησιμοποιηθεί εξοπλισμός σχολείου).
Η Εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14-3-2013 και θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες από τις  11.00 μέχρι τις 14.00 Κάθε μια ώρα θα μας έρχονται περίπου 60 παιδιά. Θα χωρίζονται σε 12 μαθητές και θα ακολουθούν για 1 ώρα ένα κυκλικό πρόγραμμα. θα περάσουν και από τα 5 αθλήματα και θα συμμετάσχουν ενεργά με την καθοδήγηση των Ολυμπιονικών.

Την ευθύνη της οργάνωσης και το γενικό πρόσταγμα από την πλευρά του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου έχει η Ολυμπιονίκης και Αντιπρόεδρος του ΔΣ Βιργινία Κραβαριώτη
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δημοσθένης Ταμπάκος Πρόεδρος Συλλόγου Ολυμπιονικών και ο Γιάννης Σταθόπουλος υπεύθυνος Επικοινωνιάς Συλλογου.

Εκ μέρους του ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας
Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης                           Παναγιώτης Καλαβρός

Δεν υπάρχουν σχόλια: