«Ο ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ»


«Ο πολυδιάστατος ρόλος του πατέρα», ήταν το θέμα της διάλεξης, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της  Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά και που με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν πολλοί μπαμπάδες παιδιών που φιλοξενούνται στους  Παιδικούς  Σταθμούς  του Δήμου Πειραιά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου  και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρίας  Ευαγγελίας Σαρρή. Oομιλήτριες ήταν η κα Σουμάκη Ευγενία, Παιδοψυχίατρος – Ψυχαναλύτρια και η κα Σηφακάκη Γεωργία, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήλωσε:
«Σημαντικότερη κατάκτηση στη ζωή μας, σημαντικότερη ιδιότητα είναι η γονεϊκή ιδιότητα. Και γονιός σημαίνει ότι ταυτίζεσαι με αυτό το παιδί που φέρνεις στον κόσμο, ασχολείσαι μαζί του δια βίου και στερείσαι εσύ, για να έχει αυτό. Χαίρομαι λοιπόν ιδιαίτερα που τόσοι πολλοί μπαμπάδες παρακολούθησαν τη διάλεξη και συμμετείχαν μάλιστα  ενεργά με τις ερωτήσεις τους, με  ενδιαφέρον  για τα παιδιά τους.
Φροντίζουμε με την κυρία Σαρρή και με όλους τους άλλους άξιους συνεργάτες μας και προπαντός με τους εργαζόμενους, οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί να είναι ανοιχτοί, να έχουν θέση για κάθε παιδί του Πειραιά. Οι Παιδικοί μας Σταθμοί, θέλουμε να είναι επέκταση της οικογένειας κάθε παιδιού. Η προέκταση της οικογένειάς του.
Όση ένταση και να πάρει η οικονομική κρίση, δεν θα υπάρχει παιδάκι του Πειραιά, που δεν θα βρει μία ζεστή αγκαλιά στους Παιδικούς μας Σταθμούς.»

Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ευαγγελία Σαρρή, τόνισε: 
«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους μπαμπάδες και τις μαμάδες που ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμά μας  και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον αυτό το σημαντικό θέμα.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολουθήσαμε το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων που έγιναν γονείς, όχι μόνο με την παρουσία τους, αλλά και με τις άμεσες ερωτήσεις τους,  στις ειδικούς.
Χαίρομαι γιατί οι γονείς, αγκαλιάζουν θερμά τις προσπάθειες της Δημοτικής μας Αρχής και συναισθάνονται ότι θέλουμε και προσπαθούμε να είμαστε  δίπλα τους, αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για να αναπτύξουν τα παιδιά μας και να χτίσουν καλύτερα την προσωπικότητά τους.
Θέλω για άλλη μια φορά  να ευχαριστήσω το Δήμαρχό μας κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, για τη στήριξή του στις δραστηριότητες μας. Επίσης,  τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους  στους Παιδικούς μας Σταθμούς, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: