ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σάββατο 1/6/2013 – Ανοικτό Δωρεάν Σεμινάριο
«Φορολογικές Δηλώσεις Φυσικών και Νομικών Προσώπων, Αλλαγές στην Φορολογία Εισοδήματος για το 2014 (Ν. 4110/2013)»
Ανοικτό – Δωρεάν Σεμινάριο  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά (Σ.Ο.Λ.Π)Διάρκεια Σεμιναρίου 10.00 -14.00,  Αίθουσα Εκδηλώσεων « Γεώργιος Μπόμπολας» του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου, Πραξιτέλους 236

Παρασκευή 14/6/2013 – Εκδήλωση στο Σχολείο
«Γιορτή Αποφοίτησης της Τάξης του 2013»
Για 11η συνεχόμενη χρονιά ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου σε συνεργασία με το Πρότυπο – Πειραματικό Λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και το Συμβούλιο Σχολείου οργανώνει την γιορτή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου. Η  γιορτή αυτή  οργανώνεται κάθε χρόνο, συνοδεύεται από αναμνηστικά δώρα, φωτογράφηση της τάξης, μικρή δεξίωση και δωρεάν εγγραφή για δύο χρόνια στο μητρώο των Αποφοίτων της Ιωνιδείου.
Ώρα Έναρξης 11.00, Ιωνίδειος Σχολή Πειραιά

Δευτέρα 17/6/2013 – Επιστημονική Ημερίδα με το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Πειραιά
«Από τον Παππού στον Εγγονό»
Το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Πειραιά και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά οργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης του κοινού επ’ ευκαιρία των 40 χρόνων της Ιατροπαιδαγωγικής Υπηρεσίας και της έναρξης  λειτουργίας του Εθελοντικού Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την Ψυχική Υγεία της Τρίτης Ηλικίας.
Ώρα έναρξης 19.30,  Αίθουσα Εκδηλώσεων « Γεώργιος Μπόμπολας» του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου, Πραξιτέλους 236

Τετάρτη 26/6/2013 –  ΕΤΗΣΙΟ REUNION  ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ
«Reunion στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά »
Η καθιερωμένη εκδήλωση –reunion στο Εστιατόριο του  Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά.  Στην εκδήλωση αυτή, οι απόφοιτοι διαφορετικών τάξεων της Ιωνιδείου Σχολής,  οι φίλοι τους  και οι παλιοί καθηγητές μας έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μεταξύ τους να ανταλλάξουν αναμνήσεις και για το σχολείο και ευχές για καλό καλοκαίρι, σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της πόλης μας
Ώρα έναρξης  21.30,  Εστιατόριο του  Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά, Μικρολίμανο

Σάββατο 29/6/2013 –  Συνάντηση της Τάξης του 1963 στο Σχολείο
«Εορτασμός των 50 ετών από την αποφοίτηση της τάξης του 1963»
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου σε συνεργασία με το Πρότυπο – Πειραματικό Λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, το Συμβούλιο Σχολείου και τα μέλη της τάξης του 1963 οργανώνει συνάντηση της τάξης με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την αποφοίτηση των μελών της. Θα τιμηθεί και η μνήμη, το έργο και η προσφορά του αείμνηστου Μεμάγγελου Πασχάλη, μέλους της τάξης και διακεκριμένου Προέδρου των Αποφοίτων της Ιωνιδείου.
Ώρα έναρξης  10.30,  Αίθουσα Εκδηλώσεων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: