Εκπληκτική η ανταπόκριση του κόσμου στο gala του "artica secreto"

Έντεκα εικαστικοί,δυο διεθνούς φήμης φωτογράφοι,ένας βραβευμένος σκηνοθέτης, οκτώ ηθοποιοί με βραβείο Ο.Η.Ε.,μια λογοτέχνης με ανεκτίμητη συγγραφική πορεία,είκοσι τραγουδιστές "όλων των εποχών" που ζήσαμε και αγαπήσαμε, μια Σοπράνο,δυο Τενόροι, ένα Fashion Show με δυο σχεδιαστές μόδας της διεθνούς και εγχώριας Show Biz και δεκαπέντε εμπορικά μαγαζιά,δέκα μοντέλα & μια Miss Kosmos, υποδέχθηκαν τους επισκέπτες στο διήμερο gala του "artica secreto".

Το πλούσιο σε θέαμα gala, που φιλοξενήθηκε στις 16 & 17 Δεκεμβρίου στην Πινακοθήκη Πειραιά, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ομίλου Unesco Πειραιά. Στις 17 Δεκεμβρίου, στην εκδήλωση ολοκλήρωσης του gala, παραυρέθηκαν πλήθος κόσμου, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς και πολιτιστικές προσωπικοτητες της πόλης.
Μεταξύ αυτών ήταν και ο νέος Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος βραβεύθηκε από τους δημοσιογράφους- διοργανωτές της εκδήλωσης κα. Λίλα Καλοσκάμη και κ. Γιώργο Κούβαρη. Ο κ. Μιχαλολιάκος, όπως είπε στην ομιλία του, τέτοιες πολιτιστικές προσπάθειες είναι αξιέπαινες και κατά τη θητεία του, ευελπιστεί να γίνουν πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με το δήμο.
Την ίδια βραδιά βραβεύτηκε επίσης, ο Βουλευτής Ν.Δ. Α' Πειραιά & Νήσων, κ. Παναγιώτης Μελάς καθώς και ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις "Η πίστη".


Στην εκδ
ήλωση παρευρέθη και η Βάνα Μπάρμπα. η οποία διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο της Καίτης Νικολοπούλου "Καλό μας ταξίδι πρίγκιπα" .

Δεν υπάρχουν σχόλια: