ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΜΑΡΩΝΙΤΗ

Πριν από λίγες μέρες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Ορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Πολωνίας Λούμπλιν και Χελμ κ. Άβελ και του Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνου για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη, παρουσία του Υπεύθυνου Τύπου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιά κ. Παύλου Σιτέ.
 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών και το ενδεχόμενο διεύρυνσης της συνεργασίας στο μέλλον. Και οι δυο πλευρές εκτίμησαν ότι οι εργασίες έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και υπογράμμισαν την σημαντική συνεισφορά του επιχειρηματία κ. Μαμιδάκη για τα μάρμαρα Διονύσου, που προσέφερε το ποσό των 10.000.000 Δρχ. για την αναστήλωση του Ναού Souprasl.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιά έχει τιμηθεί με τον Σταυρό της Ορθόδοξης Πολωνικής Εκκλησίας, παρουσία του Πρέσβη της Πολωνίας κ. Κlinger Michael, για την στήριξη και την προσφορά του στο έργο της Ορθόδοξης Πολωνικής Εκκλησίας παρουσία του Υπευθύνου Τύπου του Ομίλου κ. Παύλου Σιτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: