Νέα διάθεση προϊόντων από παραγωγούς: «Το χωριό στην πόλης μας»

Με μια νέα πρωτοβουλία συνεχίζει ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας τη διάθεση προϊόντων απευθείας από Έλληνες παραγωγούς: Στην Πλατεία Κύπρου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα στηθεί “το χωριό της πόλης μας”. Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, σε ειδικά διαμορφωμένους πάγκους γύρω –γύρω στην πλατεία, οι επιλεγμένοι παραγωγοί που φιλοξενεί το χωριό της πόλης μας, θα απλώσουν τα προϊόντα τους: αλεύρι, αυγά, πατάτες, όσπρια, ρύζι, , ζυμαρικά, μέλι, κρασί, , τυροκομικά, αλλαντικά, ξηρούς καρπούς, οπωροκηπευτικά, προϊόντα καθαριότητας, λάδι, ελιές και πολλά άλλα, και θα τα διαθέσουν σε προσιτές τιμές.

Ο Δήμος ήταν από τους πρώτους που συμμετείχε στο «κίνημα για φθηνά προϊόντα», ενάμιση χρόνο πριν και μέσα στο πλαίσιο αυτό “Το χωριό της πόλης μας”, είναι φυσική συνέχεια του κινήματος αυτού. Αποτελεί μια ποιοτικά και ποσοτικά αναβαθμισμένη πρωτοβουλία, πολύ καλά μελετημένη και οργανωμένη, η οποία θα εμποδίσει τους μηχανισμούς, που φέρνουν το φαγητό ακριβό στο τραπέζι μας. Σας προσκαλούμε να αγκαλιάσετε αυτή την πρωτοβουλία, να τη στηρίξετε, και να ωφεληθείτε από τις προσφερόμενες τιμές. Ενωμένοι πολίτες και παραγωγοί να ξαναστείλουμε το μήνυμα «ΜΑΖΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ».
 Οργάνωση πρωτοβουλίας: Αντιδήμαρχος Διαύγειας, Διαφάνειας και Επικοινωνίας κ. Ρένα Μόσχου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132074615-616-6975541403 και http://www.keratsini-drapetsona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: