12Ο ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


Αφιέρωμα στον αθλητισμό και σε σημαντικούς εκπροσώπους του, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και ο Δήμος Ρέντη, στα πλαίσια του 12ου Πολυεθνικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ ALLOU FUN PARK και VILLAGE PARK(Πεζόδρομος Καναπιτσέρη) στο Ρέντη, και με την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού Atlantis.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Άρσης Βαρών Χρήστος Ιακώβου και οι αθλήτριες Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Γκαραβίτση- που έχουν διακριθεί στο τριθέσιο, έδωσαν το παρών σε αυτή την παγκόσμια γιορτή των λαών και των πολιτισμών, και έλαβαν από τον Πρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιά τιμητικές πλακέτες, για την Προσφορά τους στον Αθλητισμό.

Ένα παγκόσμιο πολυεθνικό χωριό, δημιουργήθηκε στο Δήμο Ρέντη που φιλοξένησε 30 χώρες, με διαφορετικές κουλτούρες. Δεκάδες συγκροτήματα παρουσίασαν μουσική, χορό, τραγούδι, τα ήθη και τα έθιμα τους. Ενώ οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πολύχρωμο, πολύηχο και πολύγευστο πρόγραμμα, σε χορό, μουσική, θεατρικά δρώμενα, ομιλίες, διαλέξεις, βιντεοπροβολές, γαστρονομικές βραδιές, εκθέσεις λαϊκής τέχνης και ζωγραφικής, happenings και πολλές εκπλήξεις από τις χώρες που συμμετείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: