ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μπορεί τυπικά ο νέος Δήμαρχος Πειραιά να αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου, ωστόσο καθημερινά πραγματοποίεί συναντήσεις με υπουργούς και φορείς για τα θέματα που αφορούν την πόλη. Στα πλαίσια αυτά συναντήθηκε και με την υπουργό Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα. Άννα Διαμαντοπούλου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχολικά κτίρια του Πειραιά, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται ότι θα αναλάβουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την όσο το δυνατόν συντομότερη επίλυσή τους.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, επικεντρώθηκε στο φλέγον ζήτημα της Ραλλείου, το οποίο ταλαιπωρεί εδώ και σαράντα χρόνια την πειραϊκή κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος είχε διαδοχικές συναντήσεις τόσο με τους Διευθυντές της Ραλλείου, όσο και με τους εκπροσώπους του 15μελούς Συμβουλίου της Σχολής.

Παράλληλα, ζήτησε την δέσμευση της υπουργού για τα κάτωθι θέματα:
1) Την άμεση αποπεράτωση του νέου κτιρίου της Σχολής στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Λαμπράκη
2) Την παραμονή της Ραλλείου στο σημερινό σχολικό συγκρότημα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Επιπλέον, ο κ. Μιχαλολιάκος παρουσίασε στην κα. Διαμαντοπούλου το σχέδιό του για κατεδάφιση του παλαιού κτιρίου της Ραλλείου, στην θέση του οποίου θα δημιουργηθεί χώρος πρασίνου, καθώς και υπόγειοι χώροι στάθμευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: