Διαπρέπουν οι εικαστικοί του Πειραιά!

Όμορφες ... πινελιές στο διήμερο gala του "artica secreto", έδωσαν οι πίνακες των ζωγράφων που φιόξενήθηκαν στην εκδήλωση. Μεταξύ αυτών ξεχώρισαν οι πίνακες δύο ζωγράφων του Πειριαιά, της Ελένης Μπαζιώτου -Γρηγοροπούλου και της Ανθής Αντασούρα- Κοκκίνου.

Η "Πρόσω Ολοταχώς" που κυκλοφορεί, φιλοξενεί αφιέρωμα στην κα. Ελένη Μπαζιώτου -Γρηγοροπούλου, καθώς για μία ακόμη φορά διακρίθηκε παγκοσμίως, αφού επιλέχθηκε να συμπεριληφθεί στο καλλιτεχνικό βιβλίο «INTERNATIONAL CONTEMPORARY ARTISTS». Η ετήσια έκδοση του βιβλίου επέλεξε έργα από 262 καλλιτέχνες από 42 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και οι πίνακες της Ελένης Γρηγοροπούλου-Μπαζιώτου. Όλοι οι πίνακες, απεικονίζουν υπέροχες γωνιές του Πειραιά. Η κα. Μπαζιώτου, ξενάγησε το Δήμαρχο Πειραιά, κ. Μιχαλολιάκο, στο χώρο της έκθεσης όπου φιλοξενούντουσαν τα έργα της.

Αρκετή ώρα, στάθηκε ο κ. Μιχαλολιάκος και στα έργα της κα. Ανθής Αντασούρα- Κοκκίνου, και σχολίασε ιδιαίτερα τον μεγάλο πίνακα που απεικονίζει το λιμάνι του Πειραιά, υπό το βλέμμα του λιονταριού. Ποιός ξέρει, ίσως να σκεφτόταν οτι αυτός ο πίνακας θα ταίριαζε στο δημαρχιακό γραφείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: