ΕΚΚΛΗΣΗ Ε.Σ.Π.ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ Μ.Μ.Μ.

"Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, μεταφέρει την αγωνία του εμπορικού κόσμου της πόλης μας, σε ό,τι αφορά στις επιπτώσεις που συνοδεύουν την απεργία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το ελληνικό εμπόριο βρίσκεται, εδώ και πολύ καιρό, μπροστά σε πολλαπλές και δύσκολες συγκυρίες και ειδικά για την αγορά του Πειραιά οι ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες, αφού κάθε τόσο δέχεται πολλαπλά πλήγματα.
Όπως κατ΄ επανάληψη έχουμε επισημάνει, συμμεριζόμαστε απόλυτα τον κάθε εργαζόμενο, που αγωνιά για το μέλλον του και αγωνίζεται να το βελτιώσει. Όμως, σε μια τόσο δύσκολη χρονική συγκυρία, που ζητούνται από όλους μας αιματηρές θυσίες, αγωνιούμε για τις ορατές οικονομικές απώλειες και συνέπειες που προκύπτουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και απευθύνουμε έκκληση για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων κατά την διάρκεια της γιορτινής περιόδου, διάστημα, που για τις επιχειρήσεις, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.
Θεωρούμε, ότι είναι μια ευκαιρία έμπρακτης απόδειξης αλληλεγγύης των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στους υπόλοιπους κλάδους της οικονομίας και της κοινωνίας μας, που απλά, δεν αντέχουν άλλο." Ε.Σ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: