Μεγαλώνει το 4ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του 4ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής, με τη συμμετοχή των Δήμων Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Μαραθώνα, Αγ. Ι. Ρέντη, Ταύρου, Αγ. Παρασκευής Μοσχάτου και Περάματος.Η Συντονιστική Επιτροπή του Φεστιβάλ, αποφάσισε τη διεύρυνση του 4ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με τη συμμετοχή των Δήμων που συγχωνεύτηκαν με τους ήδη συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ Δήμους, ως φυσικό επακόλουθο των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών, θεωρώντας πως σε μία εποχή που η Τοπική Αυτοδιοίκηση ανασυντίθεται και προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα συγχωνεύσεων και αναζητήσεων, ο πολιτισμός παραμένει μία από τις κυρίαρχες αξίες παραγωγής ανάπτυξης.

Έτσι, το καλοκαίρι του 2011, οι παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν εκτός από τη δημοτική ενότητα Αγ. Ι. Ρέντη και στους πολιτιστικούς χώρους της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα μεγαλύτερο θεατρόφιλο κοινό να απολαύσει ΔΩΡΕΑΝ καλής ποιότητας παραστάσεις.

Η επόμενη τακτική συνάντηση των ομάδων, θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη, με σκοπό τον ευρύτερο προγραμματισμό καθώς και την λήψη των αποφάσεων που απαιτούνται για την αρτιότερη οργάνωση του 4ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: