ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλ
ό κλίμα, με τον κ. Παπούλια να εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στο όραμα του Δημάρχου για την δημιουργία Μουσείου Αθλητικής Ιστορίας και σύγχρονου Συνεδριακού Κέντρου στο χώρο της Βίλας Ζαχαρίου.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κατόπιν πρόσκλησης του κ. Μιχαλολιάκου, δέχθηκε να επισκεφθεί το χώρο, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό, το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Δήμαρχος Πειραιά συμφώνησαν να έχουν μια γενικότερη συνεργασία για σειρά ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο Πειραιά.


Χθες, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος,
συνάντησε και τον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η κοινή επιθυμία για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης όσον αφορά την οικονομική εξυγίανση του Δήμου Πειραιά, ενώ συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η στενή συνεργασία των δύο πλευρών.
Μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήλωσε:
«Η συζήτηση δεν ήταν μόνο φιλική, αποδείχτηκε και γόνιμη, που σημαίνει ότι φεύγω πιο
αισιόδοξος από ότι ήρθα. Στον Πειραιά κάνουμε μία προσπάθεια να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μας και να λάμψει η διαφάνεια και η αποτελεσματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, βρισκόμαστε σε διάλογο με την Κυβέρνηση ώστε να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του Δήμου Πειραιά μακροπρόθεσμα. Και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: