Αγιασμός των υδάτων στο κολυμβητήριο της Νίκαιας

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου η τελετή αγιασμού των υδάτων στο κολυμβητήριο της Νίκαιας (πρώην Πλάτων), Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας Κ.Κ. Αλέξιου.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κύριος Γιάννης Διαμαντίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κύριος Γρηγόρης Νιώτης, ο βουλευτής της Β’ περιφέρειας Πειραιά κύριος Γιάννης Νεράτζης, το Δημοτικό Συμβούλιο σχεδόν στο σύνολό του, Διαμερισματικοί Σύμβουλοι, φορείς της πόλης, αθλητικοί σύλλογοι και γονείς παιδιών που αθλούνται στο κολυμβητήριο.

Η τυχερή που έπιασε φέτος το σταυρό κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων στο κολυμβητήριο της Νίκαιας, ήταν η 9χρονη μαθήτρια Νατάσα Μπαλούμη, η οποία αφού δέχτηκε τις ευχές και τα συγχαρητήρια όλων παρέλαβε το δώρο της, ένα μικρό χρυσό σταυρό, δώρο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας.

Μετά το πέρας της τελετής, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του νομικού προσώπου Δημοτικά Γυμναστήρια-Γήπεδα Νίκαιας από το Δήμαρχο Νίκαιας Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε γονείς, αθλούμενους και στο προσωπικό του νομικού προσώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: