ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (21/2/11)

Τη Δευτέρα στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Δ.Σ. Πειραιά. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


ΘΕΜΑ 1ο: «Παραίτηση Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου».

ΘΕΜΑ 2: «Συζήτηση / ενημέρωση για Δημοτικές Επιχειρήσεις (ΔΕΠΕΠ-ΚΟΔΕΠΑΠ-ΔΗΡΑΠ-ΚΟΔΕΚΕΠΑΠ-ΚΟΔΕΚΟΜΕΠ)».


ΘΕΜΑ 3ο: «Συγχώνευση των Κοινωφελών Δημοτικών Επιχειρήσεων: 1) Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Μέριμνας Πειραιά, 2) Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Ένταξης Περίθαλψης Αλλοδαπών Πειραιά, σε μια Επιχείρηση, με τίτλο: ‘Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά’ (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) σύμφωνα με τους νόμους 3463/06, και 3852/10 και έγκριση του καταστατικού της».

ΘΕΜΑ 4ο: «Συγκρότηση Δ.Σ. της <Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά> (ΚΟ.Δ.Ε.Π)»

ΘΕΜΑ 5ο: «Τροποποίηση του καταστατικού του Αθλητικού Οργανισμού, ως προς την ονομασία, τους σκοπούς, τη διοίκηση και τους πόρους ».
ΘΕΜΑ 6ο: «Συγκρότηση Δ.Σ του ΝΠΔΔ <Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού &Νεολαίας&(ΟΠΑΝ)».
ΘΕΜΑ 7ο: «Λύση και εκκαθάριση της ΚΟ.Δ.Ε.Π.Α.Π.».

ΘΕΜΑ 8ο: «Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης».
ΘΕΜΑ 9ο: «Κανονισμός Λειτουργίας Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Πειραιά».

ΘΕΜΑ 10ο: «Σύσταση Επιτροπής Εκδίκασης Αυθαίρετων Κατασκευών ».

ΘΕΜΑ 11ο : «Λήψη απόφασης για την ανανέωση της υπ΄ αριθμ. 193/21-4-10 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που ορίζει την Επιτροπή Ελέγχου καλής εκτέλεσης των Συμβάσεων με την ανάδοχο εταιρεία ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΕΠΕ».

ΘΕΜΑ 12ο: «Συγκρότηση γνωμοδοτικής Επιτροπής Σχεδίου Πόλης, Ρυθμιστικού, Κυκλοφοριακού, Αρχιτεκτονικού &Ονοματοθεσίας, σύμφωνα με το άρθρο 70 του Ν. 3852/10».

ΘΕΜΑ 13ο: «Έγκριση τροποποίησης σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πειραιά και του ΟΣΚ για το έργο: ‘50ο Νηπιαγωγείο Πειραιά’ (83/2007) και εξουσιοδότηση προς τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Μιχαλολιάκο να υπογράψει την τροποποιημένη σύμβαση»

ΘΕΜΑ 14ο: «Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πειραιά και του ΟΣΚ για το έργο: ‘50ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά’ (84/2007) και εξουσιοδότηση προς τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Μιχαλολιάκο να υπογράψει την τροποποιημένη σύμβαση»

ΘΕΜΑ 15ο: «Έγκριση για την σύναψη και υπογραφή τροποποιητικής προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πειραιά και του ΟΣΚ Α.Ε. για το έργο: ‘Προσθήκες –Ανακατασκευές-Διαμορφώσεις Σχολικών Κτιρίων του Δήμου Πειραιά’ και εξουσιοδότηση προς τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Μιχαλολιάκο για την υπογραφή της»

Δεν υπάρχουν σχόλια: