ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ.Π. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Κ.Κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ & ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συμμετείχε σε ανοικτή συζήτηση που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά με θέμα τη μεταφορά του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της πόλης, παρουσία του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδου, Βουλευτών και εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων. 
Ο κ. Μιχαλολιάκος, αφού συνεχάρη τον Δικηγορικό Σύλλογο και τον Πρόεδρο κ. Στέλιο Μανουσάκη για την πρωτοβουλία αυτή, καλωσόρισε τον κ. Λοβέρδο στον Πειραιά και επεσήμανε ότι η απόφαση για την εγκατάσταση των υπηρεσιών  του ΟΚΑΝΑ σε νοσοκομεία, είναι η καλύτερη λύση για τους ασθενείς. Σημείωσε ωστόσο, ότι κανείς δεν πρέπει να «γιορτάζει» με την εξέλιξη αυτή. «Θα μπορούμε να γιορτάσουμε όταν δεν θα έχουμε πλέον εξαρτημένα άτομα από τα ναρκωτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Επιπλέον, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την θετική ανταπόκριση του κ. Υπουργού στις συνεχείς εκκλήσεις του ίδιου αλλά και ολόκληρου του Πειραϊκού λαού για την απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο του Πειραιά, κάτι που αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την πόλη, και κυρίως για τους ασθενείς, στους οποίους δεν παρέχονται οι δέουσες υπηρεσίες Υγείας. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η Δημοτική Αρχή θα ελέγχει την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει αναγκαίο.
Πρόσθεσε, δε, ότι η Δημοτική Αρχή θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση της περιοχής στην οποία βρίσκεται σήμερα ο ΟΚΑΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: