ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΤΩΝ ΝΙΚΑΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑ- ΡΕΝΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ

Εκατοντάδες πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη, παρά τη γενική απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς παρευρέθησαν στην κοπή της πίτας για το 2011, του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΝΙΚΑΙΑ- ΡΕΝΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ, με επικεφαλή τον κ. Ιωάννη Μαρωνίτη, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.
Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νίκαιας κ.κ. Αλέξιου, ο Πανασιολογιότατος Αλέξιος Σοφιάς.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, με τον κ. Ι. Μαρωνίτη 
και την κ. Α. Πούμπουρα, υπεύθυνη του Παρατηρητηρίου και μεταναστών



Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές Δημήτρης Καρύδης και Τάσος Νεράτζης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ο εκπρόσωπος του Συνδυασμού ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Γιάννη Δημαρά κ. Μάκης Γιαμπατζολιάς και δημοσιογράφος, ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος διακεκριμένος εργατολόγος και επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ο επικεφαλής της παράταξης ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ κ. Κούλης Βρεττάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σταματάτος, Κουφοπαντελής, Τριανταφυλλίδης και Τούντας, εκπρόσωπος εθνικοτοπικών φορέων και μεταναστών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και όλα τα στελέχη του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΝΙΚΑΙΑ- ΡΕΝΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ.
Ο κ. Μαρωνίτης με το Βουλευτή κ. Καρύδη.
Στην ομιλία του ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΝΙΚΑΙΑ- ΡΕΝΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης υπογράμμισε πως ο συνδυασμός θα λειτουργήσει ως ένας φορέας διαβούλευσης, διαμόρφωσης και παραγωγής ιδεών και προτάσεων, με κύριο στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής στη Νίκαια. Στόχος του, είναι να στηρίξει κάθε – δράση της Νέας Δημοτικής Αρχής, που θα υπηρετεί την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών και της δημιουργίας μιας θετικής αναπτυξιακής πορείας για το Δήμο.
«Όλοι στο Συνδυασμό θα δουλέψουμε με ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, θα είμαστε δίπλα στους κατοίκους με έργα και όχι με λόγια. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΜΕΡΑ – ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ, ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» δήλωσε ο κ. Μαρωνίτης
Παίρνοντας το λόγο ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει για την Νίκαια και παράλληλα τόνισε την εκτίμηση και το θαυμασμό, που έχει στο πρόσωπο του κ. Μαρωνίτη για το επιτυχημένο έργο, που προσφέρει επί χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος με τον κ. Μαρωνίτη
Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, o οποίος και παρευρέθηκε στην εκδήλωση, σε σύντομη δήλωσή του τόνισε το γεγονός πως ο Συνδυασμός Νίκαια- Αγ. Ι. Ρέντη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ, στήριξε έντιμα τη Νέα Δημοτική Αρχή και συνεχίζει να πορεύεται με διαφάνεια και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες.
Στη συνέχεια, ο κ. Μάκης Γιαμπατζολιάς, δημοσιογράφος και εκπρόσωπος του Γιάννη Δημαρά και του Συνδυασμού ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, είπε για τους άρρηκτους δεσμούς, που τον συνδέουν με την πόλη της Νίκαιας και τους κατοίκους της και επιπλέον τόνισε το σημαντικό έργο, που έχει κάνει ο κ. Ι. Μαρωνίτης στον πολιτισμό. Τέλος, το λόγο πήρε ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, διακεκριμένος εργατολόγος και επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. Ο κ. Μητρόπουλος αναφέρθηκε στη συνεργασία που έχει με τον Όμιλο UNESCO Πειραιά καθώς και με τον Συνδυασμό του κ. Μαρωνίτη και ανακοίνωσε πως η συνεργασία αυτή, στο μέλλον θα διευρυνθεί ακόμη περισσότερο.
Τέλος, η βραδιά έκλεισε με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τη σοπράνο Ζαννέτα Καλοσκάμη, την Ελένη Κοταδάκη, Χρυσαυγή Πρέππα και Αγγελική Τσιωτάκη, τραγούδι, Τάσο Θεοδωρόπουλο (κιθάρα) και Μαρία Ντιλέρνια (μπουζούκι). Ενώ οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν παραδοσιακούς μεζέδες και άφθονο κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: