Η Βασιλόπιτα Τ.Ο. Κέντρου Πόλης Ν.Δ.

Η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας της Τ.Ο. Κέντρου, που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο γραφείο της, απέδειξε πόσο μικρό είναι πλέον για να φιλοξενεί μια μεγάλη τοπική σαν αυτή του κέντρου πόλης. Και αυτό γιατί το πλήθος των απλών μελών, αλλά και των εκλεγμένων, που προσήλθαν στην εκδήλωση, γέμισαν από νωρίς το γραφείο, αλλά και το διάδρομο έξω από αυτό (!), γεγονός που πρέπει μάλλον να προβληματίσει τους αρμόδιους, ώστε να βρουν άμεσα έναν μεγαλύτερο χώρο για να φιλοξενήσει την τοπική κέντρου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, πρόεδροι άλλων Τ.Ο. Ν.Δ. του Πειραιά, ενώ μεταξύ άλλων στο πλήθος διακρίναμε, το Βουλευτή κ. Παν. Μελάς, τον κ. Σπ. Σπυρίδων, τον πολιτευτή κ. Κατσαφάδο, την κα. Αγαλοπούλου -Πετράκου, τον κ. Άγγελο Καστάνη, τον κ. Παναγιώτη Κυρίμη, τους διαμερισματικούς συμβούλους Αντώνη Μοραντζή και Βαγγέλη Τσιρώνη κ.α.

Στη φωτογραφια:Ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Κέντρου Ν.Δ., Γιώργος Κρητικός με τους Κυριάκο Καλογεράκο Πρόεδρο ΝΟΔΕ, Δημήτρη Γκόνη Τομεάρχη Α’ Πειραιά & Νήσων Ν.Δ. και Σταύρο Μοραντζή Γεν. Γραμ. ΝΟΔΕ Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: