Εντυπωσιακή η εκδήλωση των Κορφιάτικων Βραβείων

Από το γραφείο τύπου της Κ.Ε.Ν.Π. εστάλη το παρακάτω ενημερωτικό δελτίο τύπου:
 
 Κατάμεστη η μεγάλη αίθουσα του ΕΒΕΠ από κόσμο. Κατά γενική ομολογία η εκδήλωση είχε ποιότητα και θέαμα. Η όλοι εκδήλωση ήταν, όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, υψηλών προδιαγραφών και επίπεδου και συνεχάρη τον Έκδοτη και Πρόεδρο της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά κ. Δημήτρη Μουζακιτη. Έλαβαν μέρος στο καλλιτεχνικό μέρος , χορεύτηκα σε ινδικούς χορούς, ο Ιεροψάλτης Χάρης Χουρμούζιος Ταραβανογλου που τραγούδησε το τραγούδι ‘Στου Βοσπόρου το Αγιόνερη’. Ενώ χειροκρότημα ήταν δυνατό όταν στην οθόνη έδειχνε στιγμιότυπα από τα Κορφιάτικα Βραβεία και τους μεγάλους της τέχνης που έχουν τιμηθεί στα 30 χρόνια του θεσμού!

Η βραδεία ξεκίνησε με την φωνή της Ρένας Βλαχόπουλου και με αποσπάσματα από την περσινή εκδήλωση. Το πρόγραμμα παρουσίασαν η Δημοσιογράφος Αντιγόνη Ελευσινιωτη και ο Μουσικός Σπύρος Καλαματιανός. Για τα Πειραϊκά ΜΜΕ μίλησε ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Καπράνος. Στον χερετησμο του ο Εκδότης και Πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ένωσης Νομού Πειραιά κ. Δημήτρης Μουζακιτης, αναφέρθηκε στην δραστηριότητα τον φορέων που διοργάνωσαν την εκδήλωση και στην βοήθεια τον χορηγών ΔΕΜΚΑ και Ιωσήφ Βουρακη και ανακίνησε ότι εφέτες στης 29 Απριλίου οι Εφημερίδες Φωνή της Αλήθειας. Κοινωνική, Μελών και Νέος Λόγος, αναλαβαίνουν χορήγει τον εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα χορού, που θα γίνουν στην Αθήνα, Πειραιά και σ ένα νησί του Αργοσαρωνικού . 
ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Αλφιερης, το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος της ΔΕΜΚΑ κ. Μιχάλης Δεμεστηχας και ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Ανδρέου, το βραβείο απένειμε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουρακης. Παραβρεθήκαν: οι Βουλευτές Τάσος Νεράντζης, Παναγιώτης Μέλας, Γιάννης Τραγακής και Γιώργος Κοντογιάννης εκπροσωπώντας την πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ. κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Φίλλιπος Καμπούρης,ο Αντιδήμαρχος Αίγινας Φίλλιπος Τζιτζης, ο π. Περιφερειάρχης Σπύρος Σπυριδώνας, ο Περιφερικός Σύμβουλος Περικλής Αλεβιζος, ο Εφοπλιστής Νικόλαος Φράγκος με την κόρη του Μαρία, ο π. Δήμαρχος Μεθάνων Παναγιώτης Λαμπρού, η Πρόεδρος του 2ου Κοινοτικού διαμερίσματος Πειραιά κ. Ανδριανοπουλου, Πρόεδροι Επαγγελματικών επιμελητηρίων, Εμπορικών Συλλογών, Κερκυραϊκών Συλλογών, Καλλιτέχνες, Διαμερισματικοι σύμβουλοι, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κέρκυρας, Αρχιμανδρίτης κ. Ανθής, ο Πρόεδρος τον Εστιατόρων κ. Γιάννης Τσάκος, ο Προεδρος του Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Βασίλης Κροκίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικαίας Γιάννης Μαρωνίτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κορυδαλλού Βασίλης Βουγιουκλάκης και Γιάννης Διάκος, Δημοσιογράφοι από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, Τηλεοπτικά συνεργεία από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και πόλοι άλλοι. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα έλαβαν επίσης μέρος: το χορευτικό ‘ Πολύμορφη’ της Λίνας Μαντά που χόρευε Κερκυραϊκούς Χορούς, και ο Τενόρος Πρόδρομος της UNESCO.

Δεν υπάρχουν σχόλια: