Ειδικός Φρουρός από το Ρέντη στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες!

       Ο Αντρέας Κωλέττης μπήκε πρόσφατα στο Βιβλίο Γκίνες, ως ο κάτοχος των περισσοτέρων τίτλων διαιτητή/ κριτή αθλημάτων δημιουργώντας μια νέα κατηγορία.
      Στο Βιβλίο Γκίνες, καταγράφονται ρεκόρ από όλο τον κόσμο σε διάφορες κατηγορίες. Ο 28-χρονος Αντρέας Κωλέττης, Ειδικός Φρουρός και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής από τον Πειραιά, συμμετείχε επί χρόνια σε αγώνες ως διαιτητής ή κριτής σε ένα πλήθος αθλημάτων. Το αίτημά του για δημιουργία νέου ρεκόρ ως «κατόχου των περισσοτέρων τίτλων διαιτητή / κριτή αθλημάτων», έγινε δεκτό λίγους μήνες μετά την αίτησή του. Μάλιστα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έσπασε ο ίδιος το ατομικό του ρεκόρ 3 φορές . Έτσι, με 13 αρχικά, και 16 στην συνέχεια και τελικά 20 πιστοποιήσεις στο βιογραφικό του, σήμερα αποτελεί τον κάτοχο με τους περισσότέρους τίτλους διαιτητή / κριτή αθλημάτων.

      Παρά την πρωτότυπη όμως αυτή διάκριση, αξίζει να σημειωθεί, πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντρέας σημειώνει κάποια επιτυχία. Στο παρελθόν, έχει κατακτήσει δεκάδες μετάλλια στην κολύμβηση και την άρση βαρών με τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Πήγασου Κορυδαλλού. Μάλιστα, στο περιθώριο των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, βρίσκει χρόνο για να ασχοληθεί με τον εθελοντισμό. Έτσι έχει εργαστεί στο παρελθόν ως εθελοντής εκπαιδευτής ναυαγοσωστών, ενώ σήμερα είναι ο Εθνικός Προπονητής Άρσης Βαρών, της ομάδας των Special Olympics Hellas για παιδιά με διανοητική αναπηρία που θα μας εκπροσωπήσουν στους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2011.


Δεν υπάρχουν σχόλια: